Terug

LED Lamp G45 - E27 fitting - 1W Filament - 2700K warm wit licht

  • LED Lamp G45 - E27 fitting - 1W Filament - 2700K warm wit licht
  • LED Lamp G45 - E27 fitting - 1W Filament - 2700K warm wit licht
  • LED Lamp G45 - E27 fitting - 1W Filament - 2700K warm wit licht

  • Artikelcode: SP593886
  • Op voorraad

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

€ 1,-

  • Bestel voor 19:00 uur, dezelfde dag verzonden TooltipAlleen op werkdagen van maandag t/m vrijdag
  • Gratis levering vanaf 49,- euro
  • Retourtermijn van 60 dagen
  • tot 5 jaar garantie
Placeholder9,2

Uit meer dan 32.000 reviews

Productomschrijving

LED Lamp G45 - E27 fitting - 1W Filament - 2700K warm wit licht

LED lamp G45 E27 1W 2700K: energiezuinige en sfeervolle verlichting voor elke ruimte

De LED lamp G45 E27 1W 2700K van het merk Spectrum biedt een stijlvolle en energiezuinige oplossing voor sfeervolle verlichting in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Deze compacte lamp is perfect voor decoratieve toepassingen, zoals sfeerverlichting in woonkamers, restaurants, en buitenterrassen. De lamp combineert een laag energieverbruik met een warme, uitnodigende gloed die elke ruimte direct gezelliger maakt. Deze lamp is uit voorraad leverbaar bij Ledpanelendiscounter.nl, zodat je snel kunt profiteren van duurzame verlichting.

Datasheet

Warm wit licht met 2700K en 100 lumen

De LED lichtbron straalt een warm wit licht uit met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin, wat ideaal is voor het creëren van een gezellige en ontspannende sfeer. Dit type verlichting is perfect voor ruimtes waar comfort en warmte centraal staan, zoals woonkamers, eetkamers, slaapkamers en horecagelegenheden. Met een lichtopbrengst van 100 lumen biedt deze lamp voldoende helderheid om zachte accentverlichting te creëren zonder te fel te zijn.

Dankzij het compacte formaat van 45x72 millimeter past deze lamp perfect in kleinere armaturen en is hij een uitstekende keuze voor decoratieve toepassingen, zoals lichtslingers of sfeerverlichting in binnen- en buitenruimtes.

Energiezuinig met een verbruik van slechts 1 watt

Een van de belangrijkste voordelen van de LED lamp G45 E27 is het extreem lage energieverbruik. Met een verbruik van slechts 1 watt levert deze lamp de helderheid die je nodig hebt, terwijl je aanzienlijk bespaart op je energierekening. Dit maakt de lamp een duurzame en milieuvriendelijke keuze, vooral wanneer hij wordt gebruikt voor langdurige decoratieve verlichting in zowel binnen- als buitenruimtes. Ideaal voor lichtslingers, sfeerlampen en accenten, waar energiezuinigheid een prioriteit is.

Duurzame prestaties met 17.000 branduren en 2 jaar garantie

De LED lamp G45 E27 is ontworpen om lang mee te gaan, met een levensduur van 17.000 branduren. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van betrouwbare verlichting zonder je zorgen te maken over frequente vervanging, wat zowel kosten als moeite bespaart.

Daarnaast wordt de lamp geleverd met 2 jaar garantie, wat je extra zekerheid biedt over de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Of je nu de lamp gebruikt voor dagelijks gebruik of alleen voor speciale gelegenheden, je kunt erop vertrouwen dat de LED lichtbron betrouwbaar en duurzaam is.

Goede kleurweergave met CRI 80-89

Met een kleurweergave-index (CRI) van 80-89 biedt deze LED lamp een goede kleurweergave, wat betekent dat kleuren natuurlijk en nauwkeurig worden weergegeven onder het licht. Dit is vooral belangrijk in ruimtes waar sfeer en visuele helderheid belangrijk zijn, zoals in huiselijke ruimtes, winkels en restaurants. Een hoge CRI draagt bij aan een aangename verlichtingservaring, wat deze lamp tot een veelzijdige keuze maakt voor diverse toepassingen.

Compact en veelzijdig ontwerp

De LED lamp G45 E27 heeft compacte afmetingen van 45x72 millimeter, waardoor hij perfect past in armaturen die een E27-fitting gebruiken. Dit maakt de lamp niet alleen geschikt voor traditionele toepassingen, maar ook voor decoratieve verlichting zoals lichtslingers, tafellampen en wandlampen. Het klassieke bolvormige ontwerp zorgt ervoor dat de lamp esthetisch aantrekkelijk is, zelfs wanneer hij zichtbaar is in open armaturen.

Veelzijdige toepassingen voor decoratieve verlichting

Dankzij de combinatie van energie-efficiëntie, compact formaat en warme lichtuitstraling is de LED lamp G45 E27 1W 2700K geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

  • Woonkamers en slaapkamers: Creëer een warme, sfeervolle verlichting voor ontspanning en comfort.
  • Restaurants en hotels: Zorg voor een gezellige sfeer die gasten verwelkomt en een aangename ambiance creëert.
  • Decoratieve verlichting: Perfect voor gebruik in lichtslingers, tafellampen, en andere decoratieve armaturen voor binnen en buiten.
  • Terrassen en tuinen: Ideaal voor sfeerverlichting buitenshuis tijdens avonden of speciale gelegenheden.

Uit voorraad leverbaar bij Ledpanelendiscounter.nl

De LED lamp G45 E27 1W 2700K van Spectrum is direct uit voorraad leverbaar bij Ledpanelendiscounter.nl, wat betekent dat je jouw bestelling snel in huis hebt. Ledpanelendiscounter.nl staat bekend om zijn snelle levering en uitstekende klantenservice, zodat je binnen korte tijd kunt genieten van je nieuwe verlichting. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen en een breed assortiment aan LED-verlichting voor elke toepassing.

Conclusie: energiezuinig, sfeervol en duurzaam

De LED lamp G45 E27 1W 2700K van Spectrum biedt een perfecte combinatie van energiezuinigheid, duurzaamheid en sfeer. Met een warme lichtkleur van 2700K, een lichtopbrengst van 100 lumen, en een verbruik van slechts 1 watt, is deze lamp ideaal voor decoratieve verlichting in zowel residentiële als commerciële toepassingen. De lamp heeft een lange levensduur van 17.000 branduren en wordt geleverd met 2 jaar garantie, wat zorgt voor betrouwbare en langdurige prestaties.

Bestel deze LED lichtbron vandaag nog bij Ledpanelendiscounter.nl en profiteer van snelle levering en scherpe prijzen!

Belangrijkste specificaties:

  • Kleurtemperatuur: 2700K (warm wit)
  • Lichtopbrengst: 100 lumen
  • Levensduur: 17.000 branduren
  • Garantie: 2 jaar
  • Kleurweergave: 80-89 (goede kleurweergave)
  • Afmetingen: 45x72 millimeter
  • Vermogen: 1W (extreem energiezuinig)

Dit vinden onze klanten

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LED Lamp G45 - E27 fitting - 1W Filament - 2700K warm wit licht

    LED Lamp G45 - E27 fitting - 1W Filament - 2700K warm wit licht

    € 1,-

    LCB LED Europe BV 9.2 / 10 - 32.869 Dit vinden onze klanten @ WebwinkelKeur
    :